6

I noticed a strange thing that seemed like a bug to me. In this answer that I posted to one of the questions: Are there some typical mistakes made by native Georgian speakers when speaking Russian? I used double-asterisks to make ending of the word bold, e.g. большая кошка. In post preview these look just fine, however when I submit it, on the actual post this looks as italicised ending surrounded by single asterisks. So is this some sort of a bug or did I miss something?

  • 2
    I think [bold] is far too specific to be a tag. Anyway, yeah, hope this is fixed. – kotekzot Jun 14 '12 at 9:08
  • P.S. please dismiss my edit to the answer in question (hurr), I was testing whether the same bug occurred with underscopes instead of spaces. – kotekzot Jun 14 '12 at 9:12
  • Fair enough - thanks for cleaning up. – Aleks G Jun 14 '12 at 9:12
  • You should submit this bug to general meta meta.stackoverflow.com, since the engine is the same, this bug can affect other sites as well. – Danubian Sailor Jun 14 '12 at 10:04
  • @lechlukasz good point. I'll test it in another forum and, if confirmed, will submit to general meta. – Aleks G Jun 14 '12 at 10:14
  • @lechlukasz I tested it in stackoverflow.com - and the behavior is different. I still get italic font in single asterisks, but the preview shows it correctly, that is, the preview corresponds to the final post. With stack overflow (and a some other sites), double-asterisk may have special meaning, especially in code blocks. Either way, the main bug is that the preview doesn't correspond to the final post. – Aleks G Jun 14 '12 at 10:20
  • Still, I think, that meta.stackoverflow.com is the place to submit this bug, because there are people who can cope with that problem. AFAIK there's no external bug tracker: meta.stackexchange.com/questions/59307/… – Danubian Sailor Jun 14 '12 at 10:25
  • On meta.stackoverflow.com there's already a post about it: meta.stackexchange.com/questions/42224/… – Aleks G Jun 14 '12 at 10:48
  • @lechlukasz: Sub-metas are fine places for reporting site-wide bugs. If you want to, I'll dig up the meta post (or blog post?) where some SE team member said so. – Tim Jun 14 '12 at 21:33
5

We don't support intra-word emphasis. This is by design.

See the blog: Three Markdown Gotchas.

You can use html tags like <em> or <b> or <i> to format in those exceptional cases.

Example:

большая кошка

The source for that was:

больш<b>ая</b> кошка
  • The problem is not with Markdown design, as noted here, but with inconsistency of preview and the actual post. OP-post says "In post preview these look just fine, however when I submit it, on the actual post this looks as italicised ending". See also this post - russian.stackexchange.com/a/890/190 - and then try to edit it and see the preview. – Mirzhan Irkegulov Aug 31 '12 at 8:06

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .